Publiksegling 2021

Onsdag och lördag kl. 13.00 & 15.30 (börjar och slutar på Artillerivikens brygga på Sveaborg) och kl. 17.45 (börjar på Artillerivikens brygga på Sveaborg och slutar på Halkolaituri på Kronohagen). Torsdag kl. 13.00 och 15.30 (börjar och slutar på Artillerivikens brygga på Sveaborg). Samt lördagar i augusti 14.8. och 28.8. kl. 13.00 och  15.30 (börjar och slutar på Artillerivikens brygga på Sveaborg) och kl 17.45 (börjar på Artillerivikens brygga på Sveaborg och slutar på Halkolaituri på Kronohagen).

Under seglingen med Diana får deltagarna se Sveaborg från havssidan samt höra om skärgårdsflottans fängslande historia. Passagerarna får vid önskemål hjälpa till med upphissning och nedhissning av seglen, dessutom får några hurtiga vara med i roddövningen. Resan görs livfull av amiral Chapman och hans besättning.

 

 

 

Priser:
Vuxna 25 € /  Barn (15 år), 15 €. Priserna inkluderar 10% moms.

Tidsåtgång och avreseplats:
Seglingen eller roddturen varar ca:  1 timme 45 min. Seglingarna utgår från bryggan vid Artilleriviken i Sveaborg. Du kan ta dig till Sveaborg med JT-Lines vattenbuss eller HSL:s färja från Salutorget (båtresan ingår ej i biljettens pris).

Observera:
Diana är en öppen båt, så det är viktigt att ha med sig vädermässig utrustning. Ute på havet kan det vara blåsigt och därmed kyligt även en varm dag. Vi rekommenderar varm och bekväm fritidsklädsel samt låga skor. Det är bra att ha med sig regnkappa ifall att det skulle regna. Ta gärna med även en vattenflaska. Barn kan delta endast i skällskap av en vuxen.

Biljettförsäljning och bokningar för allmänna turer:
Förbokningsbiljetter (från och med mars): www.suomenlinnatours.com
Biljetter på seglingsdagen:
Samfundet Ehrensvärd rf (09) 684 1850

Vi begränsar vårt ansvar för anordning av programmet, enligt havslagen.
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i den givna informationen.

Frågor och mer information:
(09) 684 1850, guidebooking (at) suomenlinnatours.com

Kanonslup Diana finns också på Facebook samt Instagarm.